plumberNaš tim iskusnih konzultanata i programera pažljivom će analizom Vašeg poslovanja te Vaših potreba projektirati i programirati  prilagođene aplikacije  – custom made –  u cilju  povećanja efikasnosti Vašeg poslovanja ili isporukom rješenja na Vaš zahtjev.

 

Kod razvoja custom-made aplikacija, odnosno programiranja, najvažnije je to da ćete stvarno dobiti samo one opcije koje su vam potrebne. Samim time će i cijena aplikacije koju stvarno trebate biti niža jer nećete uzalud plaćati opcije koje nikada nećete koristiti.

Idealna opcija za vašu tvrtku

Custom made aplikacije imaju još jednu ogromnu prednost u odnosu na standardne a to je razumijevanje i prilagodba Vašem procesu rada.

Projektiranje i razvoj aplikacija uključuje:

 

custom_software_development• Projektiranje, konzultacije, strukturiranje zahtjeva
• Razvoj  i praćenje razvoja rješenja
• Dizajn
• Testiranje
• Implementacija te integracija rješenja
• Edukacija
• Održavanje i nadogradnja

Naše aplikacije se dijele u 2 glavne grupe, tj 2 načina izvedbe:

Standardne baze podataka i Web aplikacije

 

Središnji koncept standardne baze podataka je jednak onome od zbirke zapisa ili dijelova znanja. Za zadanu bazu podataka tipično postoji strukturni opis vrste činjenica sadržanih u toj bazi podataka: taj opis naziva se shema. Shema opisuje predmete koji su prikazani u bazi podataka, te odnose među njima. Postoje brojni različiti načini organiziranja sheme, odnosno modeliranja strukture baze podataka: oni se zovu modeli baza podataka (ili modeli podataka). Model u najraširenijoj upotrebi danas je odnosni model, koji laički rečeno prikazuje sve informacije u obliku mnogostrukih odnosnih tablica od kojih se svaka sastoji od redova i stupaca (prava definicija koristi matematičku terminologiju). Ovaj model prikazuje odnose uporabom vrijednosti koje su zajedničke za više od jedne tablice. Ostali modeli poput hijerarhijskog modela i mrežnog modela koriste prikaze i odnose koji su mnogo eksplicitniji.

 

4-1

 

Web aplikacije su kreativna programska rješenja s posebnom namjenom. Kako bi se stvorila što bolja dinamika i interakcija s korisnicima, izrađuju se web aplikacije koje se tada implementiraju na web stranicu.U aplikacije se ubrajaju aplikacijski okviri (framework) na kojima se mogu razviti čitavi sustavi poput web trgovina, raznih CMS sistema, portala i oglasnika.
Neke najčešće korištene aplikacije su CMS sistemi za upravljanje sadržajem, kontakt formulari, formulari za kreiranje ponuda, web trgovina, foto galerija, video moduli, razni booking formulari, dodaci za povezivanje s društvenim profilima, korisničke ankete, sistem za prijavu korisnika, knjiga gostiju, kalendar događanja, komentari i sl. Budući da se preko aplikacija često razmjenjuju informacije, pri izradi aplikacija u velikoj mjeri se mora pobrinuti o sigurnosti i zaštiti podataka, o čemu se naravno brinemo mi.

 

Naša tvrtka radi u nekoliko programskih jezika i odabir programskog jezika ovisi o Vašim potrebama

Neki od programskih jezika u kojima radimo su: PHP, JAVASCRIPT, SQL, MYSQL,HTML, C++, C#, VISUAL BASIC, VISUAL BASIC NET, ML.NET

Obratite nam se i mi ćemo kreirati najbolju aplikaciju za Vas.