slike-konektorKONEKTOR je namijenjen svim tvrtkama koje imaju svakodnevnu korespodenciju sa velikim brojem klijenata, suradnika, poslovnih partnera i tome slično.

Program Vam pomaže u organizaciji i vođenju korespodencije kao i zadataka i planova koji se izvršavaju na dnevnoj, tjednoj i na nekoj drugoj vremenskoj osnovi.

Konektor je spoj, nekoliko manjih programa koje tvrtke često koriste u organizaciji svog poslovanja, kao što su reminder, planner i ostali, no s jednom ogromnom razlikom.

Naš program obuhvaća sve ove male programčiće plus ima opciju unosa zabilješki za svakog klijenta i svake radnje/korespodencije koje je izvršena prema njemu (poziv, poslan mail, ugovoreni sastanak, prihvaćen-zaključen ugovor itd.).

Izrazito jednostavan način rada

Ulaz u KONEKTOR je zaštićen korisničkim imenom i lozinkom u 256 bitnoj enkripciji. (Slika gore)

konektor-glavni-menuPotpuno razumljiv i jednostavan menu

U glavnom meniju se nalazi samo nekoliko opcija koje sadržavaju sve ono što vam je potrebno:

Unošenje novih poslovnih suradnika/klijenata kao i popis istih; Popis, dodavanje, editiranje organizacijskih jedinica (npr ako imate 2 poslovnice jedna u zagrebu druga u Splitu, tada se kreiraju 2 organizacijske jedinice sa imenima npr: Zagreb, Split); Statistika poziva u kojoj se vidi efikasnost svakog korisnika pri radu sa KONEKTOR-om i dijagramski nacrt u postotcima obavljenih korespodencija; Na kraju imamo imamo dodavanje/brisanje korisnika, davanje različitih ovlasti i uređenje cjenika za eventualne ponude. (Vidi sliku gore)

administracija-orgjedini-konektor

 

 

 

 

 

Korespodencija je jako jednostavna.

Kliknemo na određenog suradnika/klijenta, opišemo tijek razgovora ili zapišemo sebi bilješku o korespodenciji, npr dojam o proteklom sastanku, zakažemo datum sljedeće radnje (poslati mail, nazvati, održati sastanak, zaključiti ugovor itd) i to je sve.

KONEKTOR će automatski zabilježiti vašu korespodenciju i voditi računa o tome da budete obaviješteni na vrijeme.

U slučaju da ste odsutni ili niste u mogućnosti se spojiti na program, vaša korespodencija će se pojaviti u žutoj traci gore koja se pojavljuje kod svakog logiranja svakog korisnika i vaš kolega/ica mogu preuzeti vašu korespodenciju i poduzeti radnje koje su potrebne.

poziv-konektor

 

Menu glavnog filtera je jako efikasan i pomaže vam da nađete sve klijente suradnike po određenim kategorijama npr: želite pronaći sve dogovorene sastanke po određenoj poslovnici ili po svim; ili možda želite naći sve klijente kojima trebate poslati ili ste poslali mail/ponudu itd, itd.

statis-operatora-konektor

                                                                                     

                          
kalendar-konektor

                     U slučaju da želite probati demo molimo Vas da pošaljete upit u kontakt formu        


 


 

U slučaju da nas želite kontaktirati ili imate pitanja molimo Vas ispunite ovu formu